Hos oss har vi många
kompetenser och personligheter

Vår verksamhet startade 1996 och har efter hand utvecklats till att omfatta 35 medarbetare. Att tio av oss är delägare ser vi som en styrka då vi arbetar långsiktigt och med ett personligt engagemang som främsta kännetecken.

Våra kärnvärden är att vi levererar kvalitet till våra kunder, vi ger oss själva trivsel om dagarna och vi uppnår bådadera genom ett stort mått av samarbete.

Vi är en del av Baker Tilly Sverige, som har ca 800 medarbetare vid ett 80-tal kontor landet runt. De svenska byråerna ingår i sin tur i Baker Tilly International med verksamhet i 148 länder och ca 37 000 medarbetare totalt.

Servicekänsla och personligt engagemang gentemot våra kunder är Baker Tillys signum. Vad som särskiljer oss är hur vi kopplar samman vår lokala närvaro med resurserna i det världsomspännande nätverket i Baker Tilly International. Baker Tilly ger entreprenörsföretag, oavsett storlek, det bästa från två världar – servicekänslan och det personliga engagemanget hos en lokalt ägd byrå i kombination med resurserna och specialistkompetensen i en global organisation.

Det gör oss unika och det ger våra kunder trygghet och kompetens!

Personal

Helen Svensson

Auktoriserad revisor, delägare

Jag har arbetat på Baker Tilly i Halmstad sedan 2004, först några år som redovisningskonsult, sedan som revisorsassistent. Sedan 2015 är jag auktoriserad revisor. Tidigare har jag jobbat med ekonomi i både större och mindre företag.

Att arbetsuppgifterna varierar från den ena dagen till den andra tilltalar mig, den ena dagen är inte den andra lik. En stor del av jobbet är kontakten med kunden. Vårt arbete innehåller inte bara siffror – att kunna förmedla innehållet av de ekonomiska rapporterna till kunden på ett sätt som är begripligt är en utmaning!

Peter Björn

Auktoriserad revisor, delägare

Jag kommer ursprungligen från de småländska skogarna där jag började min karriär 2010 på en revisionsbyrå i Växjö. Flyttlasset gick hösten 2012 till västkusten och Halmstad där jag började arbeta på Baker Tilly. Jag blev auktoriserad revisor i april 2016 och arbetar mestadels med revision men även företagsrådgivning, bokslut, årsredovisningar, koncernredovisning och deklarationer. Kunderna är främst mindre och medelstora ägarledda företag. Det bästa med arbetet är att hela tiden ställas inför nya utmaningar samt att få hjälpa kunderna att utveckla sina bolag och sig själva, att få höra en entreprenör berätta om sitt livsverk är en härlig upplevelse!

Erika Karlsson

Skattejurist

Jag började arbeta som skattejurist hos Baker Tilly februari 2018 och innan dess arbetade jag åtta år på annan revisionsbyrå och hos Skatteverket. Mina tidigare arbetsplatser har inneburit att jag har arbetat med såväl stora internationella företag som enskilda näringsidkare. Jag hjälper Dig gärna med frågor kring inkomstskatt och brinner för att hjälpa företag och företagare att skapa en gynnsam skattesituation, oavsett om det handlar om den löpande verksamheten eller omstruktureringar i form av t.ex. generationsskiften eller ägarbreddning.

Jag är envis och tror på att allt går om man vill! Jag utmanar därför gärna min sambo i olika aktiviteter, så som att t.ex. cykla till Göteborg över dagen eller vandra runt Matterhorn i fem dagar. Eftersom jag fullkomligt älskar solen blir jag dessutom extra glad när möjlighet ges för lite extra D-vitamin, i eller utanför Sverige!

Bengt Johnsson

HR-konsult

Jag började som HR-konsult hos Baker Tilly i maj 2018 och den första tiden har varit att bygga upp HR-tjänsten. Jag har arbetat som HR-konsult i eget företag under åtta år inom olika verksamheter, både offentliga och privata samt nationella och internationella. Tidigare har jag arbetat som HR-chef inom ganska stora privata och offentliga organisationer. HR-utbudet inom Baker Tilly ska präglas av bredd, närhet och hållbarhet inom samtliga områden. Gemensamt för allt är att jag ska hjälpa er att utveckla er verksamhet så ni når dit ni vill. Hör gärna av er om ni har frågor.

Jag tror på att göra saker så enkelt som möjligt även om frågorna är utmanande och komplexa. Jag gillar utmaningar och trivs när saker inte alltid är enkla. Jag gillar att tillbringa tid med min familj och våra vänner. Mina intressen är, förutom familjen, resor, mat och dryck, samhällsfrågor, historia samt idrott.

Övrig personal på Baker Tilly Halmstad

Amelie Johansson

Auktoriserad revisor

Efter att ha utbildat mig till trädgårdsingenjör och jobbat på plantskola valde jag att börja läsa ekonomi med siktet inställt på revision. Våren 2015 började jag på Baker Tilly Halmstad.  Att få möta olika människor på olika typer av bolag och följa med i bolagens utveckling gör jobbet till en härlig utmaning.

Min lediga tid tillbringar jag med Freja, familjens hund. Tillsammans ger vi oss ut på tur i skogen eller tränar ihop. Vår och sommar spenderar jag gärna i någon av mina grönsaksodlingar. Att så ett frö, följa plantans utveckling, för att sen ta del av skörden, är min passion.

Anette Bexell Stenkvist

Redovisningskonsult

Jag började på Baker Tilly hösten 2015 men har jobbat med redovisning och som ekonomiansvarig på olika företag i många år innan dess. Mina arbetsuppgifter består främst av löpande bokföring, bokslut, årsredovisningar, deklarationer och lönehantering. Vi har en härlig stämning på Baker Tilly och jag trivs väldigt bra med alla fina och glada kollegor. Jag har förmånen att träffa många trevliga kunder från olika branscher, vilket ger ett varierande och inspirerande arbete.

Fritiden ägnar jag främst åt min familj och mina vänner. Jag njuter av att vara ute i naturen och reser gärna för att uppleva andra platser ibland.

Ann-Mari Sjöö Ekström

Auktoriserad revisor

Jag har arbetat på Halmstadskontoret sedan 2002. På kontoret sysslar jag mest med revision men jag jobbar även med företagsrådgivning, bokslut, årsredovisningar, koncernredovisning och deklarationer. Mina kunder består främst av mindre ägarledda företag men även av större företag och koncerner.

Att ha förmånen att få jobba med många olika företag och möta olika människor hela tiden gör att den ena dagen aldrig blir den andra lik och att jobbet känns spännande och roligt.

På fritiden umgås jag med familjen eller ger mig ut på en löptur, tränar yoga eller utför något annat träningspass för att hålla ”kontorskroppen” igång. Jag älskar att vara ute i naturen och ger mig gärna ut på en långpromenad med fika i ryggsäcken.

Ausra Zvirgzdauskiene

Redovisningskonsult

Jag kom till Sverige 2002 från Litauen och efter några års lärande av svenskan började jag jobba som redovisningskonsult på Baker Tilly i Halmstad. Mina arbetsuppgifter är mest löpande redovisning och bokslutsarbete.

I Litauen studerade jag ekonomi på högskolan i Vilnius och sedan jobbade jag på försäkringskassan i samma stad. Det bästa med mitt jobb idag är mina trevliga kolleger och att jag har omväxlande arbetsuppgifter. Fritiden ägnar jag åt min familj och resande.

Carola Unnerhed

Receptionist

Våren 2011 fick jag möjligheten att vikariera några månader som receptionist här på Baker Tilly. Det ledde till en tjänst som startade i september samma år.

Har tidigare arbetat inom handeln i över 20 år så det här är en helt ny erfarenhet för mig. Det har blivit nya utmaningar och det är spännande.
Jobbet är fritt och  varierande så varje dag är aldrig den andra lik. Jag ser till att pyssla om mina kollegor och kunder så dem ska trivas!

På fritiden gör jag yoga 1 gång i veckan och tar  mig gärna ut på en och annan  rask promenad. Att vara i trädgården är även en avkopplande sysselsättning som jag gillar.

Charlotte Falk

Auktoriserad revisor, delägare

Jag började på byrån 1997 och har alltså haft förmånen att följa resan från 3 till 27 medarbetare!

Genom åren har jag jobbat med de flesta arbetsuppgifter både gentemot våra kunder och internt i vår egen verksamhet. Tyngdpunkten under de senaste 10 åren har varit revision och rådgivning för våra kunder och personalansvar internt, det senare har jag nu dock valt att lägga över på nya krafter för att fokusera mer på revision och rådgivning.

När jag inte är på jobbet försöker jag hålla ordning på hus, trädgård och familj och tar gärna mina två tjejer på upptäcktsfärd på stranden eller på en cykeltur och letar Pokémon. Före barnen så var min motorcykel ett härligt sätt att koppla av, vi får väl se om jag blir ”återfallsknutte” en dag…

Eivor Carlén

Administratör

Jag har arbetat som redovisningskonsult på Baker Tilly sedan början av 2008. Innan dess var jag under 10 år ekonomiansvarig och miljösamordnare på ett medelstort företag i Halmstad. Arbetsuppgifterna i dag består bl a av löpande bokföring, bokslut, årsredovisningar, deklarationer, rådgivning och lönehantering. Jag trivs med arbetet vilket är mycket varierande och omväxlande då man arbetar med olika företag i olika branscher och hela tiden ställs inför nya problem att lösa.

Det mesta av min fritid ägnar jag åt familj och vänner.

Emelie Plötz

Redovisningskonsult

Jag började min anställning på Baker Tilly i november 2018 som redovisningskonsult efter att ha drivit eget företag i fem år. Här är jag ett kugghjul i ett kunskapsmaskineri. Att kunna bolla frågor med kollegor är en stor vinst för alla parter. En av de största fördelarna med redovisningsyrket är att det alltid finns fler områden att fördjupa sig i. Varje ny dag innebär förväntan och ibland en utmaning. När jag inte ägnar mig åt kunder tycker jag om att pyssla om min familj och vänner. Jag laddar batterierna med träning, ljudbokslyssnande och piffning av hemmet.

Emil Ek

Redovisningskonsult

Jag har arbetat som redovisningskonsult på Baker Tilly sedan januari 2015. Är i grunden gymnasieekonom och arbetade under några år som banktjänsteman. Jag har också arbetat som lärare inom Halmstad Kommun. När min sambo startade enskild firma började jag hjälpa henne och intresset för bokföring vaknade igen. Arbetsuppgifterna i dag består bl a av löpande bokföring, bokslut, årsredovisningar, rådgivning och lönehantering. Jag uppskattar verkligen variationen i arbetet och att får arbeta med olika företag i olika branscher.

På min fritid spelar jag gärna en runda golf eller umgås med familj och vänner.

Fredrik Wihed

Auktoriserad revisor, delägare

Jag har arbetat inom revisionsbranschen sedan 2001. Idag arbetar jag mest med revision och rådgivning, huvuddelen av tiden läggs på ägarledda företag inom alla möjliga tänkbara branscher. Jag tycker att det bästa med yrket är variationen av arbetsuppgifter samt friheten att kunna planera sin arbetstid, även om det blir snabba ryck ibland. Ytterligare fördelar med yrket är mötet med människor, både de jag känt tidigare men även nya bekantskaper som har sin intressanta och unika situation i livet.

Jag har tidigare tränat och motionerat en hel del, numera begränsas detta till enstaka löparrundor varvat med ett och annat pass med styrketräning. Dock har jag behållit mitt idrottsintresse, även om jag föredrar idrott framför tv:n numera.

Helena Wallenborg

Auktoriserad revisor, delägare

Jag har arbetat med revision sedan 1990 och är sedan 1996 auktoriserad revisor. Som revisor har jag kommit i kontakt med många olika branscher och företagsformer, men främst har mitt intresse inriktats på ägarledda företag. Förutom revision sysslar jag med olika former av konsultationer, t ex generationsskiften, företagsöverlåtelser och omstruktureringar. Jag har också många kunder med anknytning till Danmark – kanske för att jag är skåning från början? Det är just variationen och bredden i arbetsuppgifterna som gör det roligt att gå till jobbet, det finns alltid något nytt att lära sig.

Fritiden ägnas åt familj och vänner, gärna med god mat och ett gott vin, och självklart åt många och långa promenader med hunden Elvis.

Henrik Andersson

Auktoriserad revisor, delägare

Jag har arbetat som revisor sedan 2006. Att arbeta som revisor innebär att jag får följa och träffa många intressanta och trevliga människor som driver och utvecklar sina företag och idéer. Det är ett stort privilegium. Utöver revision arbetar jag med diverse skattefrågor och ekonomiska konsultationer.

Fritiden tillbringar jag tillsammans med min familj och försöker putsa upp vår slitna villa. Det händer även att jag tar en tur till mina hemtrakter i Småland, där jag gillar att gå loss med motorsågen.

Jessica Herrlin

Byråledare, Auktoriserad revisor, delägare

Jag började här på byrån 2005, men har jobbat med ekonomi i olika företag i många år innan dess. Jag är auktoriserad revisor sedan 2013 men mina arbetsuppgifter växlar mellan revision av små och medelstora företag, bokslut, deklarationer samt konsultationer. Just variationen på vad som händer en arbetsdag gillar jag, alltid något nytt att ta tag i.

En stor del av min fritid ägnar jag åt min familj och mina vänner. Men då idrottsintresset är stort blir det även några joggingrundor.

Karl Karlsson

Revisor

Hösten 2017 tog jag klivet in i revisionsbranschen och började jobba för Baker Tilly Halmstad. Jag avslutade min ekonomiutbildning på Högskolan i Halmstad 2012 och efter det jobbade jag kommunalt några år. Idag består arbetsuppgifterna mestadels av revision och bokslutsarbete. Det roligaste med jobbet är kollegorna men också att det hela tiden finns nya saker att lära sig. När jag inte jobbar ägnar jag mycket tid åt familjen, huset/trädgården samt motion och då gärna i form av löpning eller cykling.

Linda Bromberg

Redovisningskonsult

Jag jobbar som redovisningskonsult på Baker Tilly sedan 2006 och jag arbetar huvudsakligen med bokföring, bokslut och deklarationer. Variationen i arbetet, den dagliga kontakten med kunderna samt mina härliga arbetskollegor gör att jag trivs så bra på jobbet.

På fritiden ägnar jag mycket tid åt träning och att umgås med min familj och vänner.

Linda Sturesson

Auktoriserad revisor, delägare

Sedan 2001 har jag jobbat på Baker Tilly i Halmstad och mina dagar här är alltid spännande. Dem kan innefatta arbete med alltifrån bokslut, deklarationer, konsultationer till revisioner. Något som jag har en extra förkärlek till är företagsrådgivning och ett exempel på detta är att hjälpa småföretagare med dess utveckling från det att de bildas till dess att de är i full gång.

På fritiden tillbringar jag min tid med min familj och med mina två små pojkar. Idrott har alltid fängslat mig och får jag möjlighet spelar jag gärna fotboll, golf eller ger mig ut med mountainbiken..

Liselott Rauséus

Redovisningskonsult

Efter ha arbetat med lön, ekonomi och IT i många år på några olika företag i varierande branscher började jag arbeta som redovisningskonsult här på Baker Tilly hösten 2017.

Mina arbetsuppgifter här består av löpande bokföring, lön, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. I och med min IT bakgrund arbetar jag gärna för att digitalisera redovisningen för kunderna. Kombinationen av mycket kundkontakt i olika branscher och stor variation av arbetsuppgifter gör att man ständigt lär sig nya saker och utvecklas, vilket gör jobbet givande och intressant.

Jag har även stort intresse för inredning/renovering och resor som jag fyller min fritid med tillsammans med min familj.

Malin Persson

Revisor, redovisningskonsult

Jag började jobba på Baker Tilly i Halmstad 2007. Min arbetsdag kan innehålla allt ifrån bokföring, bokslut och deklarationer till konsultationer och revisioner i små och medelstora företag. Jag började dock jobba i revisionsbranschen 2002 i Stockholm men flyttade hem till rötterna ett par år senare och fortsatte på samma bana i Halmstad. Under de här åren har jag också haft uppehåll med tre föräldraledigheter. Det bästa med mitt jobb är mina ”goa” arbetskompisar och att arbetsuppgifterna är så varierande. Sen uppskattar jag också att arbetstiden är flexibel och att jag lär mig nya saker hela tiden.

På min fritid umgås jag gärna med familj och vänner och älskar att vara ute i naturen. Jag försöker också klämma in lite träning på min lediga tid.

Marie Svensson

Redovisningskonsult

Jag har arbetat som redovisningskonsult på Baker Tilly sedan hösten 2007. Jag har en ekonomexamen från Högskolan i Halmstad och en karriär som konditor i bagaget. Mina arbetsuppgifter idag består främst av löpande bokföring, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Kontakten med kunder, friheten och den goda sammanhållningen på jobbet uppskattar jag mycket. Det är en fröjd att gå till arbetet när man har så goa och kunniga kollegor.

Fritiden ägnas åt familjen, golf och vandring i naturen.

Mattias Svensson

Revisor

Började jobba på Baker Tilly hösten 2018 efter att jag arbetat på en annan byrå i två år. Jag spenderade de första åren efter gymnasiet som heltidsidrottare inom landsvägscykling. När denna satsning slutade växte ett stort intresse för ekonomi och skatt fram. Jag flyttade då till Halmstad och läste till en kandidat examen inom företagsekonomi. Det jag gillar med yrket är att få se många olika företag och hjälpa dem att driva sina verksamheter så effektivt som möjligt utifrån de lagar och regler som finns, samt att det alltid finns något nytt att lära sig.

På fritiden är träningen fortsatt ett stort intresse. Framförallt då cykling men även andra konditionsidrotter som löpning och skidåkning. Har även ett intresse för kaffe och försöker bli en så duktig hobby barista som möjligt.

Mia Nilsson

Auktoriserad revisor, delägare

Jag har arbetat på Baker Tilly sedan början av 2014. Jag avslutade min utbildning på Högskolan i Halmstad sommaren 2011 och har sedan dess jobbat huvudsakligen med revision med inslag av bokslut, löpande redovisning m.m. Det är just den stora variationen av arbetsuppgifter samt att ständigt lära sig och utvecklas som gör jobbet så givande och intressant. Inom vår bransch blir man aldrig fullärd!
Fritiden ägnar jag mycket åt att umgås med familj och vänner. Jag har ett stort idrottsintresse, där fotbollen har varit den dominerande aktiviteten. Dock har jag numera lagt skorna på hyllan, vi får se om jag snörar på dem igen.

Sandra Granfeldt

Redovisningskonsult

Jag började jobba på Baker Tilly i augusti 2019 efter att ha studerat till civilekonom på Högskolan i Halmstad. Innan fyra års studier arbetade jag som redovisningsassistent på en annan byrå. Mitt dagliga arbete består av löpande bokföring, lön, bokslut, deklarationer och konsultationer.

Jag spelar bowling i Sveriges andra högsta liga. Jag älskar tävlingar och fram för allt så älskar jag att vinna! Eftersom det krävs en del för att stå som vinnare lägger jag mycket tid på träning, gärna i form av en löptur på Galgberget, ett hårt styrkepass i gymmet eller kastandes klot i Falkenbergs bowlinghall. Mitt nästa träningsmål är ett maraton (någon gång i framtiden).

Stefan Svensson

Auktoriserad revisor, delägare

Efter att ha jobbat på en revisionsbyrå i Helsingborg lockade hemstaden Halmstad tillbaka mig och sedan 2009 har jag arbetat på Baker Tilly i Halmstad. Jag ägnar större delen av min arbetstid åt revision och rådgivning, främst inom ägarledda företag. Det är oerhört inspirerande att få arbeta med och följa kundernas utveckling, såväl de stora som de små bolagen. Det är alltid lika upplyftande att få se en entreprenör lyckas.

Vid sidan av jobbet umgås jag med min familj och våra två pojkar. Jag har även ett stort idrottsintresse och ni hittar mig ofta på Örjans Vall. Själv har jag lagt fotbollsskorna på hyllan men försöker däremot spela tennis så mycket jag hinner.

Susanne Bok

Redovisningskonsult

Jag började på Baker Tilly i februari 2018. Efter att ha arbetat som frisör i 14 år var det dags för nya utmaningar i arbetslivet och jag tog beslutet att utbilda mig till redovisningskonsult. Att få ha alla dessa härliga kollegor med blandade yrkeserfarenheter runt omkring mig är verkligen en inspiration. Det är väldigt intressant att få följa entreprenörer inom olika branscher och tillsammans utvecklas framåt!

På min fritid umgås jag helst med familj och vänner. Försöker hinna med att träna ett par gånger i veckan, då föredrar jag bodypump och så dansar en gång i veckan… Att resa mycket är en stor passion och det får gärna vara variation på resmålen, solsemester, skidresor, stadstrippar eller ut campa. Jag tycker om när det händer grejer!