Hos oss har vi många
kompetenser och personligheter

Vår verksamhet startade 1996 och har efter hand utvecklats till att omfatta 36 medarbetare. Att tio av oss är delägare ser vi som en styrka då vi arbetar långsiktigt och med ett personligt engagemang som främsta kännetecken.

Våra kärnvärden är att vi levererar kvalitet till våra kunder, vi ger oss själva trivsel om dagarna och vi uppnår bådadera genom ett stort mått av samarbete.

Vi är en del av Baker Tilly Sverige, som har ca 800 medarbetare vid ett 80-tal kontor landet runt. De svenska byråerna ingår i sin tur i Baker Tilly International med verksamhet i 148 länder och ca 37 000 medarbetare totalt.

Servicekänsla och personligt engagemang gentemot våra kunder är Baker Tillys signum. Vad som särskiljer oss är hur vi kopplar samman vår lokala närvaro med resurserna i det världsomspännande nätverket i Baker Tilly International. Baker Tilly ger entreprenörsföretag, oavsett storlek, det bästa från två världar – servicekänslan och det personliga engagemanget hos en lokalt ägd byrå i kombination med resurserna och specialistkompetensen i en global organisation.

Det gör oss unika och det ger våra kunder trygghet och kompetens!

Personal

Övrig personal på Baker Tilly Halmstad